Babagan awake dhewe

Welcome to visit website FOCUSLASER.

KANGOO L ASER  is a China famous manufacturer of industrial laser equipment. Since 2008, Focus Laser founder involed into the development and production of various types of laser equipments. We only focus on lasers, so our brand became FOCUSLASER.

Product
Kita produk kalebu telu jinis utama produk serat laser machine menehi, laser CO2 mesin menehi lan laser UV mesin menehi. Adhedhasar teknologi laser kita dikembangaké dadi mesin 3D serat laser engraving (Deep mesin engraving), Dynamic UV laser machine engraving, Dynamic laser CO2 mesin engaving, mabur laser menehi mesin, serat laser machine nglereni, mesin welding laser lan ing.
Luwih saka 20 seri. Produk lan layanan pribadi kanggo nyedhiyani pelanggan karo kauntungan wujud. Amarga kualitas dhuwur saka produk kita lan kinerja dipercaya, padha sing digunakake digunakake ing electronics, hardware, model-making, sandhangan, Footwear, iklan, printing lan packaging, dolanan-making, lan uga luwih industri.

Certification International
FOCUSLASER wis setya nyediakake pelanggan karo kualitas, dipercaya mesin laser machines.Our laser sing diprodhuksi miturut peraturan Europen CE lan USA FDA. Dhuwur tliti, konsumsi energi kurang, Processing otomatis, lingkungan loropaken lan supaya kita produk liyane lan liyane populer ing kabeh jinis industri.

Ketat Q uality aku nspection  For Machine 
Kanggo mesthekake kualitas lan stabilitas saka mesin, KANGOO Laser nggunakake paling majeng produksi lan testing peralatan, kalebu laser meter kang diimpor saka Amerika Serikat, CNC mecah mesin, pangilon mindhai, AC voltase global daya emulator stabil, sistem fokus.
Lan digunakake kamar panas ukur, instrument ukuran 3D, laser dynamometers, bridge digital, lan peralatan majeng kanggo mriksa kualitas lan kinerja saka peralatan laser industri kita ing saben langkah produksi kanggo mesthekake kualitas mesin kita lan stabil kinerja.
Biaya C ontrol 
FOCUSLASER menehi terjangkau, mesin-kualitas dhuwur. Kanthi kaluwihan saka China, entuk manfaat lengkap ing syarat-syarat kualitas lan biaya, mundhut barang utowo jasa saka komponen tombol saka Jerman lan ing Amerika Serikat, Jepang, Taiwan lan assemblying lan Manufaktur China. FOCUSLASER duwe paling sumber-chain-sistem kanggo bagean lan komponen, lan rekaman kwalitas lan inovasi, kanggo mbuktekake yen kinerja kita 10-taun mesin. 
Talented Team
FOCUSLASER ndadekke siji bakat profesional lan teknologi, wis personel Highly qualified. Saka Software kanggo desain hardware, testing sistem, layanan sing rampung dening personel profesional lan technical.

R & D Kemampuan
FOCUSLASER wis tak 23 hardware lan software paten ing lapangan tech dhuwur. We duwe semangat term R & D lan pengalaman KALUBÈRAN ing lapangan laser lan kita "Hi-Tech Enterprises" ing China. 

Lokasi Kaluwihan
lokasi geografis Fokus Laser kang menehi akèh kesempatan kanggo ngurangi biaya produksi, mangkono ngurangi prices kita. Markas FOCUSLASER dumunung ing Guangzhou uga dikenal minangka Kanton km bab 120 (75 mi) lor-lor-kulon saka Hong Kong lan 145 km (90 mi) lor Macau, Guangzhou nduweni riwayat liwat 2.200 taun lan ana pucuk utama saka Maritime Silk Road lan tetep ngawula minangka port lan transportasi utama hub dina iki, uga minangka salah siji saka telu kutha paling gedhé ing negara Cina. Ngendi kita duwe paling sistem produk cocog bisa gampang ngenalaken teknologi lan produksi paling majeng peralatan, talents, lan nggunakake macem-macem transportasi maritim lan udhara, kita bisa kanggo nyedhiyani peralatan laser kualitas karo rega terjangkau.

Diekspor Negara
kinerja produk Quality lan reputasi apik, produk FOCUSLASER ora mung ngedol sukses ing China, nanging uga wis diekspor kanggo luwih saka 90 negara lan wilayah ing donya, kalebu: Jerman, Amerika Serikat, Italia, Rusia, Japan, Korea Kidul, Turkey, Brazil, India, Uni Emirat Arab, Saudi Arabia lan negara liyane, produk sing tundhuk sambutan gedhe lan memuji. We tansah ngormati dateng lan dhukungan saka FOCUSLASER pelanggan '.

kita  Yahoo

Kanggo kurban mesin paling karo rega paling, lan menehi layanan sawise-sales wareg kanggo customer.

Kanggo informasi sing luwih rinci ing mesin laser kita, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita 


Tampilan Online Chat!