Tentang Kami

Wilujeng sumping di buka ramatloka FOCUSLASER.

Fokus L ASER  is a China famous manufacturer of industrial laser equipment. Since 2008, Focus Laser founder involed into the development and production of various types of laser equipments. We only focus on lasers, so our brand became FOCUSLASER.

Produk
produk kami ngawengku tilu rupa utama produk anu serat laser mesin nyirian, laser CO2 mesin nyirian jeung laser UV mesin nyirian. Dumasar téhnologi laser kami kami dimekarkeun jadi mesin 3D serat laser ukiran (Deep mesin ukiran), Cim UV laser mesin ukiran, Cim laser CO2 mesin engaving, ngalayang laser nyirian mesin, serat laser mesin motong, mesin las laser jeung saterusna.
Leuwih ti 20 séri. Produk jeung jasa Pribadi nyadiakeun konsumén ku kaunggulan signifikan. Alatan kualitas luhur produk urang jeung kinerja dipercaya, maranéhna anu loba dipaké dina éléktronika, hardware, modél-pembuatan, pakean, footwear, iklan, percetakan jeung bungkusan, kaulinan-pembuatan, kitu ogé beuki industri.

Sertifikasi internasional
FOCUSLASER geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén kalawan kualitas luhur, dipercaya mesin laser machines.Our laser dihasilkeun nurutkeun perda Europen CE jeung AS FDA. Precision tinggi, pamakéan énérgi low, pamrosésan otomatis, lingkungan ramah tur hayu produk urang beuki loba populér di sagala jinis industri.

Ketat Q uality I nspection  For Machine 
Pikeun mastikeun kualitas sarta kuatna mesin, fokus laser ngagunakeun paling canggih produksi jeung nguji alat, kaasup lasers méteran nu diimpor ti AS, CNC grinding mesin, eunteung scanning, AC tegangan variabel kakuatan émulator stabil, sistim fokus.
Sarta kami nganggo kamar thermostat ukur, alat ukur 3D, laser dynamometers, sasak digital, jeung alat-alat canggih mariksa kualitas jeung kinerja pakakas laser industri urang di tiap hambalan produksi pikeun mastikeun kualitas mesin kami sarta kinerja stabil.
Cost C ontrol 
FOCUSLASER nyadiakeun affordable, mesin-kualitas luhur. Jeung kaunggulan Cina, manfaat pinuh dina watesan kualitas jeung ongkos, ngayakeun komponén konci ti Jerman sarta Amérika Serikat, Jepang, Taiwan sarta assemblying jeung manufaktur di Cina. FOCUSLASER boga pangalusna suplai-ranté-sistem pikeun patempatan sareng komponenana, tur rékaman padet kualitas sarta inovasi, ngabuktikeun yén pagelaran kami 10-taun mesin. 
Sarbini Tim
FOCUSLASER ngahimpun bakat profésional sarta téhnologi, ngabogaan tanaga kacida mumpuni. Ti ngembangkeun software keur desain hardware, nguji sistem, jasa teknis anu réngsé ku tanaga profésional sarta teknis.

R & D Kamampuhan
FOCUSLASER geus ngagaduhan 23 hadwér katut sofwérna patén-patén di sawah tech tinggi. Urang boga hiji energetic istilah R & D jeung pangalaman loba pisan dina widang laser sarta kami "Hai-Tech usaha" dina Cina. 

Lokasi Kaunggulan
lokasi geografis Pokus laser urang nyadiakeun loba kasempetan pikeun ngurangan waragad produksi, kukituna ngurangan harga urang. Markas FOCUSLASER ieu lokasina di Guangzhou ogé katelah Canton km ngeunaan 120 (75 mi) kalér-kalér-kuloneun Hongkong na 145 km (90 mi) kalereun Makau, Guangzhou mibanda sajarah leuwih 2.200 warsih sarta éta mangrupa terminal utama maritim nu Jalan sutra sarta terus ngawula ka salaku port na angkot utama hub dinten, kitu ogé salah sahiji tilu kota panggedéna Cina urang. Dimana urang boga pangalusna Sistim produk cocog bisa gampang ngawanohkeun téhnologi jeung produksi paling canggih parabot, bakat, sareng ngagunakeun rupa-rupa angkutan maritim tur hawa, kami bisa nyadiakeun peralatan laser kualitas luhur kalawan harga affordable.

Diékspor Nagara
kinerja produk Quality na reputasi alus, produk FOCUSLASER henteu ngan ngajual suksés di Cina, tapi oge geus diékspor ka leuwih ti 90 nagara jeung wewengkon di dunya, kaasup: Jerman, AS, Italia, Rusia, Jepang, Koréa Kidul, Turki, Brazil, India, Uni Emirat Arab, Arab Saudi jeung nagara séjén, anu produk anu matuh ka wilujeng sumping hébat sarta pujian. Simkuring salawasna ngaapresiasi trust jeung ngarojong FOCUSLASER konsumén '.

kami  Tujuan

Nawarkeun éta mesin pangalusna jeung harga pangalusna, sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan wareg mun customer.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina mesin laser urang, mangga ulah ragu ngahubungan kami 


WhatsApp Online Chat!