FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Aku arep tuku mesin iki, apa saran bisa menehi?

Mangga marang kita: materi Apa proses? (Luwih nuduhake kula Gambar produk) Apa wilayah apa?

Apa gampang operate kanggo pangguna anyar?

Iku gampang banget, kita offer buku manual lan operate video, uga Teknisi kita bisa mbantu dening e-mail / Skype / telpon / Manager perdagangan layanan online ing sembarang wektu.

Apa MOQ?

Minimal supaya iku 1 set mesin. Yen supaya iku amba, rega thae bakal luwih.

Apa istilah pembayaran?

T / T, Western Union, L / C utawa liyane.

Carane nransfer barang?

Kanggo ukuran gedhe-mesin nglereni engraving, kita kapal barang dening segara. We ngirim mesin mini saka ukuran cilik dening kapal udhara utawa nyebut kayata DHL, TNT, UPS, FedEx, etc. Kindly supaya kita ngerti alamat rinci Panjenengan, kode pos etc informasi.

Apa aku perlu apa nalika mesin nandang sangsara?

Priksa manawa kabeh kabel dadi sambungan uga, lan supaya lensa lan mirrors dadi resik, banjur mriksa tabung laser lan pirembagan rincian karo kita.

Arep digarap US?