Ние се фокусира на ласерско решение

FOCUSLASER е производител на опрема за автоматика ласер со збир на истражување и развој, дизајн и производство.

Да ги смениме светот заедно, Придружете ни се сега

за нас

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.