FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Abdi hoyong mésér mesin ieu, naon saran tiasa masihan?

Mangga ngabejaan urang: bahan Naon anu anjeun ngolah? (Leuwih alus némbongkeun kuring gambar produk anjeun) Naon wewengkon gawé?

Éta gampang pikeun beroperasi pikeun pamaké anyar?

Hal ieu kacida gampang, urang nawiskeun Anjeun buku manual Islam jeung beroperasi video, oge teknisi urang bisa ngabantu anjeun ku e-mail / Skype / telepon / manajer perdagangan jasa online iraha wae.

Naon MOQ?

Minimum urutan nyaeta 1 set mesin. Mun urutan anjeun badag, harga thae bakal hadé.

Naon istilah mayar?

T / T, Western Union, L / C atawa batur.

Kumaha cara nransper barang?

Pikeun badag skala mesin motong ukiran, urang ngilikan barang ku laut. Urang nganteurkeun mesin mini tina skala leutik ku pengiriman barang hawa atawa nganyatakeun kayaning DHL, TNT, UPS, FedEx, jsb. Bageur nawaran reureuh di hayu urang terang alamatna jéntré anjeun, kode pos jsb informasi.

Naon butuh I mun ngalakukeun lamun mesin sangsara gangguan?

Pastikeun sadaya kawat jadi konéksi ogé, sarta tetep lensa anjeun sarta kaca spion jadi bersih, lajeng pariksa tube laser anjeun sarta ngobrol rinci ku kami.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?