Portabel 3D Serat laser nyirian Mesin-FLFB20-D3D - Cina Guangzhou Focuslaser

Portabel 3D Serat laser nyirian Mesin-FLFB20-D3D

Pondok Description:

Industri lumaku: Ieu loba dipaké di industri tina kenop mobile telepon, kenop palastik tembus, komponén éléktronik, sirkuit terpadu (IC), panerapan listrik, produk komunikasi, Saniter Ware, patempatan alat, knives, jam tangan, gelas, perhiasan, asesoris otomatis, bagasi buckles, utensils masak, produk stainless steel. bahan lumaku: Sadaya rupa logam (kalawan logam langka), plastik rékayasa, bahan electroplating, bahan palapis, bahan nyemprot, p ...


jéntré produk

Tags produk

Industri lumaku: Ieu loba dipaké di industri tina kenop mobile telepon, kenop palastik tembus, komponén éléktronik, sirkuit terpadu (IC), panerapan listrik, produk komunikasi, Saniter Ware, patempatan alat, 
knives, jam tangan, gelas, perhiasan, asesoris otomatis, bagasi buckles, utensils masak, produk stainless steel.

Bahan lumaku: Sadaya rupa logam (kalawan logam langka), plastik rékayasa, bahan electroplating, bahan palapis, bahan nyemprot, plastik sarta karét, résin epoxy, keramik, jeung bahan séjénna

 

Ngaran Produk Portabel 3D Serat laser nyirian Mesin
model FL FB 20-D3D
kaluaran daya 20W
Pulse pengulangan Rate 1-2000KHZ
lebar pulsa 6-250ns
Quality beam ㎡ <1.2
Jero ngeunaan ukiran (dumasar kana bahan) <0.3mm
Power kotor 600W
tegangan operasi AC 110V / 220V 50 / 60HZ 5A
laser Panjang gelombang 1064nm
ukiran Range 100 × 100mm
pengulangan Precision 0.003mm ±
ukiran Speed ≤8000mm / s
Minimum Line Width 0.01mm
Ukuran aksara 0.5-110mm
cooling System cooling hawa
Panjang sambungan kabel 3m (5m pilihan)
Gawe bareng Range Suhu 10-30 ℃
kalembaban ngagawekeun 20% -80%
Beurat net mesin 40kg

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!